Badrumsmöbler

Badrumsbelysning för alla badrum och stilar

LampGallerian

Belysningsbutiken LampGallerian erbjuder
ett brett sortiment av snygg och säker belysning
för badrum och våtrum

LampGallerian erbjuder
badrumsbelysning för alla
badrum och stilar

LampGallerian

Dags för ny badrumsbelysning? Många tycker om att ha en kombination av badrumsbelysning. Inte bara en lampa som hänger från taket, men gärna också några vägglampor. För idag används ett badrum till hygieniska ändamål, precis som vanligt. Men det har också blivit allt vanligare att ta hand om sig själv, att man skapar ett litet hemma-spa. Därför är det ofta bäst med olika sorters badrumslampor som alla tjänar sitt syfte.

På nätet finns det en mängd med olika varianter av badrumsbelysning, med stora skillnader i både pris och utseende. Här hittar man alltid något snyggt och snabbt går det också. Det är lätt att surfa runt och jämföra utbudet, utan att man ens behöver gå hemifrån. När man sedan lägger till det faktum att många nätbutiker erbjuder gratis eller mycket billig frakt så blir det bara ännu bättre.

Det är ganska vanligt att ha en plafondlampa i taket, den sprider ett skönt, behagligt ljus utan att sitta i vägen. Här finns det allt från enkla, vita plafonder till små kristallampor. Man kan skapa en mycket trevlig stämning med dessa lampor, eller ha dem till att lysa upp varje del av badrummet. Det viktiga är att de är klassificerade för våtutrymmen. Den klassiska kulan är en annan vanlig badrumslampa, bra ljus utan att störa känsliga morgonögon. Ett alternativ om man vill ha lite starkare belysning är en lampa med genomskinligt eller klart hölje.

Ett flertal badrumsskåp kommer idag med belysningen redan inkluderad, ofta ligger den placerad över badrumsspegeln. Det finns också mycket bra vägglampor man kan sätta upp i tillägg till dessa lampor. Speciellt över handfatet brukar de flesta vilja kunna se ordentigt, det är här man rakar sig eller sminkar sig. Vissa vägglampor är som små spotlights som kan riktas dit man vill ha dem, andra ser mer ut som blåklockor och sprider ljus både under och genom den vita skӓrmen.

En del har lite tuffare stil som de vill ska gå igenom även i  badrummet. Svarta, fyrkantiga badrumslampor som står i kontrast till väggen. Eller båtlampor som ger intrycket av att vara i en kajuta. Retro lampor i metall, eller keramiklampor i olika färger. Valet av badrumslampor är idag otroligt stort, tanken är att alla ska kunna hitta något som passar in i deras badrum. Dessa lampor är inte bara till för att man ska se ordentligt utan också för att man ska trivas. De är både snygga och funktionella på samma gång, precis som det ska vara. Vare sig man använder badrummet som ett spa eller inte så vill alla att det ska vara trevligt.

Vägglampa för badrum Spotlight med polerad krom Spotlight med riktbara spottar Badrumsbelysning Badrumslampa med hängande prismor Badrumsspotlight Prisvärd vägglampa för badrum Badrumslampa utrustad med två stycken riktbara spotlights Billig taklampa till badrum
Köp badrumslampor online på LampGallerian.se
Besök LampGallerian