Badrumsmöbler

Furniturebox Furniturebox

Badrumsförvaring med skåp och hyllor

Letar du badrumsförvaring? I badrummet brukar man vilja få plats med lite av varje. Det är inte alltid så roligt att behöva gå runt och droppa vatten i hemmet efter en dusch, istället bör allt man behöver finnas till hands i badrummet. För i det här rummet är det mycket som sker, både personlig hygien, sminkning och påklädning.

Till att börja med så brukar de flesta ha en badrumsspegel eller ett spegelskåp. Det är helt naturligt att behöva se sig själv, och över handfatet är ett perfekt ställe. Med alla de fina skåp som finns på marknaden så kan man få plats med en hel del. På vissa så är hela dörren en spegel, medan andra kombinerar spegel med skåp på sidan.

Ett annat mycket bra alternativ för badrumsförvaring är de underskåp som också kan gömma de fula rören under tvättstället. Här finns det flera bra varianter, alla med sina egna fördelar. En del tycker om att ha det relativt tomt under, så att man kan ställa in hinkar, rengöringsmedel och allt annat som behövs för att städa. Eller så kan man ställa in flera buntar med toalettpapper, som ju alltid går åt. Men det finns också mycket bra underskåp med hyllor eller skåp för att ställa in alla de små saker som brukar samlas i ett badrum. Hårborste och fön, handdukar, extra tvål och schampo, och så vidare.

På nätet är utbudet av badrumsförvaring mycket stort och varierat. Här kan man verkligen hitta något i varje stil och även prisklass. Bara för att något är snyggt och modernt så behöver inte det betyda att det kostar så mycket, man kan idag få massor av bra badrumsförvaring med ganska bra kvalitet till en billig penning.

Har man plats så kan ett väggskåp och ett sidoskåp vara det bästa. Många modeller är höga och smala, så att de ska kunna passa in på de flesta platser. Här finns det ofta gott om plats för förvaring av handdukar och andra föremål. En trevlig ide kan annars vara att ha en öppen hylla så att alla snabbt kan plocka det de behöver, det finns flera bra modeller som passar perfekt in i ett badrum.

Med ett lite lägre badrumsskåp som står direkt på golvet finns det plats för en blomkruka eller smyckeskorg uppepå. Många vill ju inte bara ha ett badrum som är funktionellt, men även ett som är mycket harmoniskt och mysigt. Så en trevlig inredning med bra badrumsförvaring är ett måste, något som gör att man verkligen kan slappna av efter en lång dag på jobbet.

Badrumsförvaring med skåp och hyllor Vitt badrumsskåp på hjul med två hyllor och handdukshängare Vitt väggskåp med gott om plats för förvaring Vitt badrumsskåp med spegel och förvaringshyllor Badrumsförvaring med öppna fack och två överskåp Tvättställsskåp i grå högglans Badrumsskåp med belysning, spegel och förvaringshyllor Underskåp ör badrum i vitlackad MDF Badrumsspegel med tre dolda förvaringsfack

Letar du bra och billig badrumsförvaring?
Furniturebox erbjuder ett brett utbud av funktionella
förvaringslösningar till härligt låga priser

Furniturebox - praktisk
badrumsförvaring till mycket
attraktiva, låga priser

Underskåp för badrum i vit dekor
Besök Furniturebox
Klicka här för att se hela sortimentet av badrumsförvaring