Badrumsmöbler

Badrumshyllor till låga priser online

Letar du praktiska badrumshyllor till låga priser?
Hos Smarthem hittar du borrfria badrumshyllor som limmas
upp så man slipper borra och skruva i kaklet

Smarthem - borrfria
badrumshyllor så man slipper
borra och skruva i kaklet

Dags för nya badrumshyllor? De allra flesta försöker få plats med så mycket som möjligt i sina badrum, helst vill man ha alla toalettartiklar på ett och samma ställe. I stället för att behöva tänka på allt i förväg, eller till och med gå runt i hemmet med vatten som droppar, så är det bäst att ha allt nära till hands. En snygg och bra badrumshylla där man kan ställa det mesta, och som alltid är inom räckhåll kan vara precis vad som behövs.

Det finns flera olika sorters badrumshyllor på marknaden idag, både när det kommer till storlek, form och färg. Faktum är att det inte alls är så svårt att få exakt den hylla man önskar, och som även passar in i ens badrum. För om badrummet är litet så kan hyllan vara en av de viktigaste förvaringsplatserna, eftersom man kanske inte kan få in ett större badrumsskåp med dörrar som öppnas.

När det kommer till badrumsmöbler så finns det flera olika stilar. Precis som med resten av hemmet så kan badrummet avspegla ens personlighet, och hur man vill leva sitt liv. Vita, rena linjer eller storblommigt med starka färger - plus allt annat där emellan. Vitt, svart och ek är fortfarande de mest populära, troligtvis eftersom de är mycket lätta att matcha med andra saker, men det finns även flera andra varianter att välja mellan, allt efter vad man tycker om.

En del badrumshyllor är höga och smala, de kan få plats mellan vitvarorna utan några problem. För många gånger handlar det om att pussla ihop det utrymme man har, att utnyttja varje kvadratmeter så gott som möjligt. Med en badrumshylla så frigör man utrymme som annars skulle vara fullt med toalettartiklar och annat som behövs. Genom att ställa in allt på en hylla så blir det också mycket lättare att hålla rent, och hela badrummet ger ett lite mer ordnat och harmoniskt intryck.

Idag vill de flesta kunna slappna av och ha det lite skönt i badrummet. Antingen genom att ta ett varmt bad, kanske läsa en bok och glömma bort omgivningarna. Eller så installerar man en härlig dusch med olika funktioner som masserar bort stressen. Oavsett vilken sorts person man är och hur badrummet ser ut så kan en badrumshylla bidra till att allt flyter mycket bättre. Här kan man ställa in sina saker, hårfönen och badlakanen. En del får till och med plats med en liten krukväxt högst upp som ger ytterligare spa känsla och färg. Dessa badrumsmöbler underlättar vardagen otroligt och gör badrummet till en mycket snygg och attraktiv del av hemmet.

Klicka här för att se hela sortimentet av badrumshyllor
Smarthem Smarthem
Besök Smarthem
Duschhylla med plats för mycket förvaring Handdukshylla Handdukshylla i krom Badrumshylla med praktisk förvaring för schampo och tvål Badrumshylla i glas med sarg i rostfritt stål Handdukshylla i krom Hög och smal badrumshylla Praktisk badrumshylla i rostfritt stål och aluminium Badrumshylla med justerbara hyllor