Badrumsmöbler

Badrumsskåp för stora och små badrum

Letar du badrumsskåp? Många badrum har begränsat med utrymme, så det gäller att utnyttja utrymmet som finns så bra som möjligt. Med alla de snygga och trevliga badrumsmöbler som finns så blir inte detta ett problem, det finns en hel del att välja mellan. Bland det första man brukar införskaffa till badrummet är ett badrumsskåp.

Badrumsskåp finns att få i flera olika varianter, och många av dem har också belysning. Ofta är det bra att ha en lampa just här, så att man kan raka eller sminka sig framför spegeln. Ibland vill man också skapa en lite extra mysig och avslappnande stämning i badrummet genom att inte tända taklampan.

Många människor väljer idag att ha ett badrumsskåp som hänger över handfatet. Här kan man förvara exempelvis tandborste, krämer, parfymer och allt annat viktigt man använder på en daglig basis. Det är också mycket vanligt att i alla fall den ena dörren på skåpet har en spegel, och ofta är hela framsidan spegelklädd.

Det är även möjligt att hitta badrumsskåp som är helt fristående. En del av dessa är ganska höga och smala - med andra ord helt perfekta för att utnyttja allt det utrymme man har. Det är verkligen skönt att kunna ha alla handdukar och mycket annat man behöver nära till hands, det kan vara ett par extra toalettrullar eller hud- och hårprodukter.

Badrumsskåp tillverkas idag i flera olika material och finns också att få i de flesta färger. Det är därför lätt att skapa ett supermysigt badrum som man verkligen trivs i. Badrummet är för de allra flesta ett av hemmets viktigaste rum, många tillbringar en bra stor del av dagen här. Naturligt trä, ek och vitt hör till de vanligaste färgerna, men det finns också snygga badrumskåp i svart, mörkgrått och andra eleganta färger. Sedan kan man prova att kombinera med handdukar i trevliga färger, samt växter och lite andra dekorationer. Det är inte alls svårt eller särskilt dyrt att skapa sig en liten oas i hemmet, ett avkopplande badrum där man kan ligga i badkaret och filosofera med tända ljus runt omkring sig.

Med ordentliga badrumsskåp där man kan ställa undan alla saker gör det också lättare att hålla badrummet rent. I stället för att ha en massa saker framme som samlar damm så kan man enkelt stänga en dörr om det hela. Badrummet får äntligen ett lyxigt och lite extra elegant utseende, samtidigt som allt får plats. Oavsett om man väljer ett högt och smalt badrumsskåp, ett som hängs upp på väggen eller ett lågt badrumsskåp som står direkt på golvet, så kommer det helt klart att göra badrummet mycket trivsamt och samtidigt härligt praktiskt.

Furniturebox Furniturebox Badrumsskåp med lådor, spegel och belysning Badrumsskåp med belysning, spegel och förvaringshyllor Badrumsskåp med spegel och belysning Badrumsskåp med spegeldörrar och LED-belysning Vitt badrumsskåp med belysning, spegel och förvaringshyllor Praktiskt, litet badrumsskåp på hjul Badrumsskåp med tre lådor Badrumsskåp i trädekor med belysning, spegel och förvaringshyllor Tvättställsskåp i grå högglans

Letar du badrumsskåp till ditt badrum?
Furniturebox erbjuder breda, höga och smala badrumsskåp med eller utan lådor till otroligt attraktiva priser

Furniturebox - snygga
och moderna badrumsskåp
till låga priser

Badrumsskåp med förvaringshyllor och spegel
Besök Furniturebox
Se alla badrumsskåp som finns att köpa hos Furniturebox