Badrumsmöbler

Snygga badrumsspeglar för alla behov

Furniturebox

Dags for en ny badrumsspegel? Badrummet är ofta ett rum där man tillbringar en hel del tid och även gör flera olika saker. En av de grundläggande inredningsdetaljerna som behövs här är därför en bra badrumsspegel. Dels behövs den för att kunna borsta tänderna eller sminka sig, men en bra badrumsspegel ger också lite djup och design till badrummet.

Ofta kan man hitta matchande badrumsmöbler, där allt hör till samma serie. Förvaring och spegel i samma stil kan ge badrummet det där lilla extra, ett enhetligt intryck som bidrar till känslan av lugn och ro. Men annars finns det en hel del att välja på, bra speglar som passar in med det mesta och som verkligen fungerar. En badrumsspegel som inte bara är otroligt snygg men också funktionell.

Ett vanligt sätt att kombinera de två är med en badrumsmöbel som har både spegel och förvaring. Antingen som ett skåp där dörrarna är klädda med speglar, eller med en spegel i mitten och skåpet på sidan. Det är mycket behändigt att alltid ha allt till hands, ingen tycker om att behöva ta med sig produkterna innan de går in i badrummet.

Dagens badrum har utvidgats, om inte alltid i storlek så i utförande. Allt fler människor önskar ha ett badrum som är inrett noggrant och som ger dem en liten avkopplande oas i hemmet. Då är badrumsspegeln viktig, den kan ge rummet en lite mer personlig prägel och ange stilen. Det kanske är formen på ramen runt omkring som är annorlunda, eller så väljer man en glad färg som gör att morgonen börjar med ett leende.

Ibland kan det vara smart med mer än en badrumsspegel. Det gör att badrummet verkar lite större, något som ofta behövs. Men man kan också se sig själv från flera olika vinklar, en spegel kanske är lite starkare för att kunna se att sminka sig. Har man två handfat i badrummet kan det vara snyggt med två matchande speglar ovanför, eller så kan man prova att sätta upp en lång och smal spegel på väggen för att se sig själv i helfigur.

Helt klart så är spegeln en mycket viktig badrumsmöbel, och något som få klarar sig utan. Oval, fyrkantig, rund, rektangulär, stor eller liten - badrumsspegeln har sin givna plats i badrummet och bör alltid väljas med lite extra omsorg. Den kan sätta tonen på badrummet och vara en mycket viktig del i att skapa ett lite mer personligt utrymme. Det handlar ju inte alltid bara om ett rum dit man går för att tvätta sig och borsta tänderna, utan det ska också vara ett ställe där man efter en lång dag med jobb eller skola kan slappna av och ladda batterierna.

Furniturebox Snygga badrumsspeglar med förvaring Spegel med hylla i ek Badrumsspegel med förvaring Billig spegel med kant i ek Badrumsspegel med förvaring Vit badrumsspegel med hylla Billig badrumsspegel med ekmönstrad kant Liten badrumsspegel med LED-belysning Praktisk spegel som kan hängas både stående och liggande

Möbelvaruhuset Furniturebox erbjuder
snygga badrumsspeglar med eller utan förvaring
och belysning till otroligt bra priser

Furniturebox - snygga
badrumsspeglar till mycket
attraktiva låga priser

Besök Furniturebox
Klicka här för att se hela sortimentet av badrumsspeglar